Over ons

Gerrits & Ebbers is opgericht in 2010 als samenvoeging van twee eenmanszaken, AG administraties uit Almelo en Ebbers Belastingconsulenten en adviseurs uit Zwolle.

Wij zijn een klein kantoor met 3 collega’s en 4  freelancers, waar service, discretie en deskundigheid hoog in het vaandel staan. Ons kantoor is gespecialiseerd in administraties voor het MKB en inkomstenbelasting voor particulieren.

Voorts hebben wij diverse contacten met andere specialisten op het gebied van hypotheken, pensioenen en verzekeringen. Dit alles is gericht op zowel de zakelijke markt als de  particuliere markt.

Veel ervaring

Hoewel de samenvoeging nog pril is, hebben wij zeer veel ervaring. Vanaf 1999 hebben wij ongeveer 14.000 aangiften verzorgt voor particulieren en meer dan 500 administraties verzorgt voor het MKB.

Samenwerkingen met accountants en fiscalisten

Het kan uiteraard voorkomen dat wij u niet van dienst kunnen zijn, doordat u bijvoorbeeld een accountant of fiscalist nodig heeft.

Ook daarin kunnen wij u adviseren en doorverwijzen. Wij werken samen met accountants en fiscalisten in de regio. Wij hebben met hen afspraken gemaakt omtrent het tarief en kunnen u dan ook een sterk gereduceerd tarief aan beiden.